

## Bike Testing Timetable 1 – 2 June 2022

## Wednesday 1st June

Time	Class
09.00 - 12.30	British Superbikes/Stock 1000 Open Pitlane
12.30 - 13.30	Lunch Break
13.30 – 17.00	British Superbikes/ Stock 1000 Open Pitlane

## Thursday 2<sup>nd</sup> June

Time	Class	Minutes
09.00 - 09.45	Junior Superstock / Junior Supersport / Moto 3	45 Minutes
09.50 - 10.35	British Superbikes	45 Minutes
10.40 - 11.25	British Supersport / Stock 1000	45 Minutes
11.30 - 12.15	Junior Superstock / Junior Supersport / Moto 3	45 Minutes
12.15 - 13.00	Lunch Break	45 Minutes
13.00 - 13.45	British Superbikes	45 Minutes
13.50 - 14.35	British Supersport / Stock 1000	45 Minutes
14.40 - 15.25	Junior Superstock / Junior Supersport / Moto 3	45 Minutes
15.30 - 16.15	British Superbikes	45 Minutes
16.20 - 17.05	British Supersport / Stock 1000	45 Minutes

Cost: 2 Days: 1st & 2nd June - £575

Cost : Wed 1st June Only - £425

Cost: Thu 2<sup>nd</sup> June Only - £300