

Bike Testing Timetable Friday 27th May 2022 6pm - 8pm

	Time	Class	Minutes
	6.00 - 6.15	Superbike / Clubman	15 mins
	6.20 - 6.35	Pre-Injection 600 / F600	15 mins
	6.40 - 6.55	F125/300/CB500/Lightweights	15 mins
	7.00 - 7.15	Superbike / Clubman	15 mins
	7.20 - 7.35	Pre-Injection 600 / F600	15 mins
	7.40 - 7.55	F125/300/CB500/Lightweights	15 mins