

## **SATURDAY 7TH SEPT ANTICLOCKWISE**











Time	Session
08:30	British Sprint Championship
08:50	Super Lap Scotland, Warm Up, 20 mins
09:10	Scottish Legends Championship, Familiarisation, 10 min 🎇
09:25	Scottish C1 Cup, Qualifying, 12 mins
09:45	Modsports Race Championship Qualifying, 15 mins 🕮
10:05	Scottish Fiesta ST Cup, Qualifying, 12 mins
10:25	DDMC NSSCC, Qualifying, 15 mins
10:45	Super Lap Scotland Practice, 20 mins
11:05	British Sprint Championship, Timed 1
11:25	Scottish Legends Cars Championship Heat 1, 8 Laps 🎇
11:45	Scottish C1 Cup, Race 1, 10 laps
12:10	Modsports Race Championship Race 1, 15 mins + 1 Lap
12:30	Lunch
13:15	Scottish Fiesta ST Cup, Race 1, 12 laps
13:35	Super Lap Scotland, Qualifying , 20 mins
14:00	British Sprint Championship, Timed 2
14:20	Scottish legends Cars Championship, Heat 2, 8 laps 🎇
14:40	Scottish C1 Cup, Race 2, 10 laps
15:00	DDMC NSSCC, Race, 15 mins +1 lap
15:30	Modsports Race Championship Race 2, 15 mins + 1 Lap 👛
16:00	Scottish Fiesta ST Cup, Race 2, 12 laps
16:20	Scottish Legends Cars Championship Final, 10 Laps
16:40	Super Lap Scotland Finals, G,F,E,D,C,B,A,Pro,ProX
17:10	British Sprint Championship Timed 3
17:30	Finish



















## **SUNDAY 8TH SEPT CLOCKWISE**













Time	Session
08:30	British Sprint Championship
08:50	Super Lap Scotland, Warm Up, 20 mins
09:10	Scottish Legends Championship, Familiarisation, 10 mins 📸
09:25	Modsports Race Championship Qualifying, 15 mins 🥌
09:50	Scottish Classic Sports and Saloons, Qualifying, 12 mins
10:10	DDMC NSSCC, Qualifying, 15 mins
10:30	Super Lap Scotland practice, 20 mins
10:50	British Sprint Championship, Timed 1
11:15	Scottish Legends Cars Championship Heat 1, 8 laps 📸
11:35	Modsports Race Championship Race 1, 15 mins + 1 Lap 🟯
12:00	Scottish Classic Sports and Saloons, Race 1, 12 mins
12:15	Lunch
13:00	Super Lap Scotland Qualifying, 20 mins
13:25	British Sprint Championship, Timed 2
13:50	Scottish Legends Cars Championship Heat 2, 8 laps
14:10	DDMC NSSCC, Race, 15 mins +1 lap
14:40	Modsports Race Championship Race 2, 15 mins + 1 Lap
15:10	Scottish Classic Sports and Saloons, Race 2, 12 mins
15:35	Scottish Legends Cars Championship Final, 10 Laps 🎇
15:55	Super Lap Scotland Finals, G,F,E,D,C,B,A,Pro,ProX
16:25	British Sprint Championship Timed 3
16:45	Finish

















