

SATURDAY 17TH MAY 2025

RACING DIRECTION - CLOCKWISE











Time	Session	
09:00	Super Lap Scotland, Warm Up, 20 mins	SUPPRI LAP SCOTLAND
09:25	Scottish legends Cars Championship, Familiarisation, 10 mins	SOTTE LEGANOS
09:40	Scottish Fiesta ST Cup, Qualifying, 12 mins	
10:00	Scottish C1 Cup, Qualifying, 12 mins	
10:20	Super Lap Scotland, Practice, 20 mins	SUPER LAP SCOTLAND
10:50	Scottish Legends Cars, Heat 1, 8 Laps	SCOTTISM LEGENOS
11:10	Scottish Modsport Race Championship, Qualifying 15 mins	MODSPORTS
11:30	Scottish Mini Cooper & Cooper S Cup Qualifying, 12 mins	
11:50	Karting Legends Demonstration, Session 1, 15 mins	KARTING LEGENDS
12:05	Lunch	
13:00	Scottish Legends Cars, Heat 2, 8 Laps	SCOTTISM LEGENDS
13:20	Scottish Fiesta ST Cup, 12 Laps	
13:45	Scottish C1 Cup, Race 1, 10 Laps	MAC
14:05	Super Lap Scotland, Qualifying, 20 mins	SUPER LAP SCOTLAND
14:35	Scottish Modsport Race Championship, Race 1, 15 mins + 1 Lap	MODSPORTS
15:05	Scottish Mini Cooper & Cooper S Cup, Race 1, 12 Laps	
15:30	Karting Legends Demonstration, Session 2, 15 mins	KARING LEGENDS
15:55	Scottish Legends Cars Championship, Final, 10 Laps	SCOTTISH LIGHTOS
16:15	Scottish Fiesta ST Cup, Race 2, 12 Laps	MRC
16:40	Scottish C1 Cup, Race 2, 10 Laps	
17:00	Super Lap Scotland, Final, G - ProX	SUPER LAP SCOTLAND
17:20	Finish	









*Subject to change













SUNDAY 18TH MAY 2025

RACING DIRECTION - CLOCKWISE









Time	Session	
09:15	Scottish Legends Cars Championship, Familiarisation, 10 mins	SCOTTER LEGISLOS
09:30	Scottish Classic Sports and Saloon Championship, Qualifying, 12 mins	
09:50	Scottish Modsports Race Championship, Race 2, 15mins + 1 Lap	MODSPORTS
10:20	Scottish MINI Cooper & Cooper S Cup, Race 2, 12 Laps	SMAG
10:45	Scottish Legends Cars Championship, Heat 1, 8 Laps	SCOTTISH LEGENDS
11:05	Open Wheel Demonstration, Session 1, 20 mins	(Mocking)
11:30	Karting Legends Demonstration, Session 3, 15 mins	KARTING LEGENDS
11:50	Closed Wheel Demonstration, Session 1, 20 mins	
12:15	Demo by lap record holder, Stewart Robb, 5 Laps	
12:25	Lunch Break	
12:30	Parade of 70's & Classic Cars	
12:45	Recreation of Opening Ceremony	
13:00	Group Photo Of Champions	
13:20	Grid Walk - Classics	
13:40	Scottish Classic Sports and Saloon Championship, Race 1, 12 laps	SMRC SMRC
14:05	Scottish Modsports Race Championship, Race 3, 15mins + 1 Lap	MODSPORTS
14:30	Scottish Legends Cars Championship, Heat 2, 8 Laps	SCOTTEN LEGENCE
14:50	Scottish MINI Cooper Cup Race 3, 9 Laps	
15:10	Open Wheel Demonstration, Session 2, 20 mins	(LIIONINIU)
15:35	Karting Legends Demonstration, Session 4, 15 mins	KARTING LEGENDS
15:55	Closed Wheel Demonstration, Session 2, 20 mins	
16:30	Scottish Legends Cars Championship Final, 10 Laps	SCOTTEN LEGENDS
16:50	Scottish Classic Sports and Saloon Championship, Race 2, 12 laps	SMEC.
17:05	Finish	

*Subject to change

















