

SMRC - Season Finale - 4th October 2015

Scrutineering will be available on Saturday from 2pm									
Event	Series	Sign-on	Scrutineering		Session		Start	Finish	Period
Q1	Scottish Saloons & Sportscars Championship	07:45	07:45	08:15	Qualifying	10 mins	08:30	08:40	00:10
Q2	Scottish Classics Championship	08:15	08:00	08:30	Qualifying	10 mins	08:45	08:55	00:10
Q3	Scottish BMW Compact Cup	08:00	08:15	08:45	Qualifying	10 mins	09:00	09:10	00:10
Q4	Scottish Fiesta Championship	08:30	08:30	09:00	Qualifying	10 mins	09:15	09:25	00:10
Q5	Scottish FF 1600 Championship	08:45	08:45	09:15	Qualifying	10 mins	09:30	09:40	00:10
Q6	Celtic Speed Mini Cooper Cup	09:00	09:15	09:30	Qualifying	10 mins	09:45	09:55	00:10
Q7	Scottish Legends Championship	09:15	At Legends		Qualifying	6 Laps	10:00	10:10	00:10
MANDATORY DRIVERS BRIEFING - IN PIT LANE GARAGE							10:15	10:30	00:15
Race 1	Scottish Saloons & Sportscars Championship				(1st Race)	12 Laps	10:40	10:55	00:15
Race 2	Scottish Classics Championship				(1st Race)	12 Laps	11:00	11:15	00:15
Race 3	Scottish BMW Compact Cup				(1st Race)	12 Laps	11:25	11:40	00:15
Race 4	Scottish Fiesta Championship				(1st Race)	12 Laps	11:50	12:05	00:15
Race 5	Scottish FF 1600 Championship				(1st Race)	12 Laps	12:10	12:25	00:15
Race 6	Celtic Speed Mini Cooper Cup				(1st Race)	9 Laps	12:35	12:50	00:15
Race 7	Scottish Legends Championship				(Heat 1)	8 Laps	12:55	13:10	00:15
LUNCH B	REFAK						13:15	14:15	01:00
									02:00
Race 8	Celtic Speed Mini Cooper Cup				(2nd Race)	9 Laps	14:15	14:30	00:15
Race 9	Scottish Legends Championship				(Heat 2)	8 Laps	14:40	14:55	00:15
Race 10	Scottish Saloons & Sportscars Championship				(2nd Race)	12 Laps	15:00	15:15	00:15
Race 11	Scottish Classics Championship				(2nd Race)	12 Laps	15:25	15:40	00:15
Race 12	Scottish BMW Compact Cup				(2nd Race)	12 Laps	15:50	16:05	00:15
Race 13	Celtic Speed Mini Cooper Cup				(3rd Race)	9 Laps	16:15	16:30	00:15
Race 14	Scottish Legends Championship				(Final)	10 Laps	16:35	16:50	00:15
Race 15	Scottish Fiesta Championship				(2nd Race)	12 Laps	17:00	17:15	00:15
Race 16	Scottish FF 1600 Championship				(2nd Race)	12 Laps	17:20	17:35	00:15

## PLEASE NOTE

## PLEASE ADHERE TO SIGN -ON TIMES

ALL TIMES ARE PROVISIONAL & MAY BE CHANGED. IT IS THE COMPETITORS RESPONSIBILITY TO WATCH THE PROGRESS OF THE MEETING. LISTEN TO PADDOCK ANNOUNCEMENTS.

ALL DRIVERS WHO HAVE NOT RACED AT KNOCKHILL BEFORE MUST ATTEND ONE OF THE NEW DRIVERS BRIEFINGS. THESE BRIEFINGS WILL BE HELD AT 08:00 AND 09:00 IN THE ROOM LOCATED UNDER RACE CONTROL.