

SMRC SPRING RACEDAY - 9th APRIL 2017

Scrutineering will be available on Saturday 8th April from 2pm

										Drivers
Event	Series	Sign-on	Scrutineering		Session		Start	Finish	Period	Briefing
Q1	Celtic Speed Mini Cooper Cup	07:45	07:45	08:15	Qualifying	10 mins	08:30	08:40	00:10	08:00
Q2	Scottish Saloons & Sportscars Championship	08:00	08:00		Qualifying	10 mins	08:45	08:55	00:10	08:15
Q3	Scottish Legends Championship	08:15	At Legends		Qualifying	6 Laps	09:00	09:10	00:10	08:30
Q4	Scottish Classics Championship	08:30	08:15	08:45	Qualifying	10 mins	09:20	09:30	00:10	08:45
Q5	Scottish Fiesta Championship	08:45	08:30	09:00	Qualifying	10 mins	09:35	09:45	00:10	09:00
Q6	Scottish BMW Championship	09:00	08:45	09:15	Qualifying	10 mins	09:50	10:00	00:10	09:15
Q7	Scottish Formula Ford 1600 Championship	09:15	09:00	09:30	Qualifying	10 mins	10:10	10:20	00:10	09:30
Race 1	Celtic Speed Mini Cooper Cup				(1st Race)	9 Laps	10:35	10:50	00:15	
Race 2	Scottish Saloons & Sportscars Championship				(1st Race)	12 Laps	11:00	11:15	00:15	
Race 3	Scottish Legends Championship				(Heat 1)	8 Laps	11:25	11:40	00:15	
Race 4	Scottish Classics Championship				(1st Race)	12 Laps	11:50	12:05	00:15	
Race 5	Scottish Fiesta Championship				(1st Race)	12 Laps	12:15	12:30	00:15	
Race 6	Scottish BMW Championship				(1st Race)	12 laps	12:40	12:55	00:15	
LUNCH BREAK							13:00	14:00	01:00	
Race 7	Scottish Formula Ford 1600 Championship				(1st Race)	12 Laps	14:00	14:15	00:15	
Race 8	Celtic Speed Mini Cooper Cup				(2nd Race)	9 Laps	14:25	14:40	00:15	
Race 9	Scottish Legends Championship				(Heat 2)	8 Laps	14:50	15:05	00:15	
Race 10	Scottish Saloons & Sportscars Championship				(2nd Race)	12 Laps	15:15	15:30	00:15	
Race 11	Scottish Classics Championship				(2nd Race)	12 Laps	15:40	15:55	00:15	
Race 12	Celtic Speed Mini Cooper Cup				(3rd Race)	9 Laps	16:05	16:20	00:15	
Race 13	Scottish Legends Championship				(Final)	10 Laps	16:30	16:45	00:15	
Race 14	Scottish Fiesta Championship				(2nd Race)	12 Laps	16:55	17:10	00:15	
Race 15	Scottish BMW Championship				(2nd Race)	12 Laps	17:20	17:35	00:15	
Race 16	Scottish Formula Ford 1600 Championship				(2nd Race)	12 Laps	17:45	18:00	00:15	

PLEASE NOTE

PLEASE ADHERE TO SIGN-ON TIMES.

ALL DRIVERS MUST ATTEND THE **DRIVERS BRIEFINGS** AT THE TIME SPECIFIED FOR THEIR CHAMPIONSHIP. THESE BRIEFINGS WILL BE HELD IN THE MEDIA ROOM LOCATED NEXT TO RACE CONTROL.

ALL TIMES ARE PROVISIONAL & MAY BE CHANGED. IT IS THE COMPETITORS RESPONSIBILITY TO WATCH THE PROGRESS OF THE MEETING AND **LISTEN TO PADDOCK ANNOUNCEMENTS**.