

SMRC - 8th October 2017 - Knockhill Season Finale

Event	Series	Sign-on	Scrutineering		Session		Start	Finish	Period	Drive Briefir
Q1	Scottish Fiesta Championship	07:45	07:45	08:15	Qualifying	10 mins	08:30	08:40	00:10	09:1
Q2	Scottish Legends Championship	08:00	At Legends		Qualifying	10 mins	08:45	08:55	00:10	09:3
Q3	Scottish Classics Championship	08:15	08:00	08:30	Qualifying	10 mins	09:00	09:10	00:10	09:
Q4	Scottish BMW Championship	08:30	08:15	08:45	Qualifying	10 mins	09:20	09:30	00:10	10:
Q5	Scottish FF 1600 Championship	08:45	08:30	09:00	Qualifying	6 Laps	09:35	09:45	00:10	10:3
Q6	Scottish Saloons & Sportscars Championship	09:00	08:45	09:15	Qualifying	10 mins	09:50	10:00	00:10	10:
Q7	Celtic Speed Mini Cooper Cup	09:15	09:00	09:30	Qualifying	10 mins	10:10	10:20	00:10	11::
		<u> </u>								
Race 1	Scottish Fiesta Championship				(1st Race)	12 Laps	10:35	10:50	00:15	
Race 2	Scottish Legends Championship				(Heat 1)	8 Laps	11:00	11:15	00:15	
Race 3	Scottish Classics Championship				(1st Race)	12 Laps	11:25	11:40	00:15	
Race 4	Scottish BMW Championship				(1st Race)	12 Laps	11:50	12:05	00:15	
Race 5	Scottish FF 1600 Championship				(1st Race)	12 Laps	12:15	12:30	00:15	
Race 6	Scottish Saloons & Sportscars Championship				(1st Race)	12 Laps	12:40	12:55	00:15	
LUNCH E	BREAK						13:00	14:00	01:00	
					44.5				22.45	
Race 7	Celtic Speed Mini Cooper Cup				(1st Race)	9 Laps	14:00	14:15	00:15	
Race 8 Race 9	Scottish Legends Championship				(Heat 2)	8 Laps	14:25 14:50	14:40 15:05	00:15 00:15	
Race 9	Scottish Fiesta Championship Scottish Classics Championship				(2nd Race) (2nd Race)	12 Laps 12 Laps	15:15	15:05	00:15	
Race 11					(2nd Race)	9 Laps	15:15	15:55	00:15	
	Celtic Speed Mini Cooper Cup				Final	•	16:05	16:20	00:15	
	Scottish Legends Championship Scottish BMW Championship				(2nd Race)	10 Laps 12 Laps	16:05	16:20	00:15	
Race 14	Scottish FF 1600 Championship				(2nd Race)	12 Laps	16:55	17:10	00:15	
Race 15	Scottish Saloons & Sportscars Championship				(2nd Race)	12 Laps	17:20	17:10	00:15	
ware 13	Scottish Saloons & Sportscars Championship					•				
Race 16	Celtic Speed Mini Cooper Cup				(3rd Race)	9 Laps	17:45	18:00	00:15	

PLEASE ADHERE TO SIGN-ON TIMES.

ALL DRIVERS MUST ATTEND THE **DRIVERS BRIEFINGS** AT THE TIME SPECIFIED FOR THEIR CHAMPIONSHIP. THESE BRIEFINGS WILL BE HELD IN THE MEDIA ROOM LOCATED NEXT TO RACE CONTROL.

ALL TIMES ARE PROVISIONAL & MAY BE CHANGED. IT IS THE COMPETITORS RESPONSIBILITY TO WATCH THE PROGRESS OF THE MEETING AND **LISTEN TO PADDOCK ANNOUNCEMENTS**.